ITF Slovakiatour 2017 v Bratislave

[:sk]V dňoch 26.-29.1.2017 sme sa zúčastnili najvýznamnejšieho slovenského veľtrhu ITF Slovakiatour 2017 v Bratislave. Spolu s členskými oblastnými organizáciami sme návštevníkov oboznámili so širokou ponukou produktov cestovného ruchu, od lyžiarskych stredísk, cyklo a bežkotrás, kúpeľov a akvaparkov, cez historické pamiatky, nádhernú prírodu, až po tradičnú gastronómiu. Náš stánok, ktorý sa niesol v duchu „Tradičné netradične“ navštívilo okrem širokej verejnosti aj viacero novinárov, televízií, partnerov a iných vážených hostí. Svojou návštevou nás poctil aj mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike Alexey Leonidovič Fedotov. Atmosféru z veľtrhu posielame prostredníctvom fotografií a televíznej reportáže.

[:en]V dňoch 26.-29.1.2017 sme sa zúčastnili najvýznamnejšieho slovenského veľtrhu ITF Slovakiatour 2017 v Bratislave. Spolu s členskými oblastnými organizáciami sme návštevníkov oboznámili so širokou ponukou produktov cestovného ruchu, od lyžiarskych stredísk, cyklo a bežkotrás, kúpeľov a akvaparkov, cez historické pamiatky, nádhernú prírodu, až po tradičnú gastronómiu. Náš stánok, ktorý sa niesol v duchu „Tradičné netradične“ navštívilo okrem širokej verejnosti aj viacero novinárov, televízií, partnerov a iných vážených hostí. Svojou návštevou nás poctil aj mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike Alexey Leonidovič Fedotov. Atmosféru z veľtrhu posielame prostredníctvom fotografií a televíznej reportáže.

[:pl]V dňoch 26.-29.1.2017 sme sa zúčastnili najvýznamnejšieho slovenského veľtrhu ITF Slovakiatour 2017 v Bratislave. Spolu s členskými oblastnými organizáciami sme návštevníkov oboznámili so širokou ponukou produktov cestovného ruchu, od lyžiarskych stredísk, cyklo a bežkotrás, kúpeľov a akvaparkov, cez historické pamiatky, nádhernú prírodu, až po tradičnú gastronómiu. Náš stánok, ktorý sa niesol v duchu „Tradičné netradične“ navštívilo okrem širokej verejnosti aj viacero novinárov, televízií, partnerov a iných vážených hostí. Svojou návštevou nás poctil aj mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike Alexey Leonidovič Fedotov. Atmosféru z veľtrhu posielame prostredníctvom fotografií a televíznej reportáže.

[:ru]V dňoch 26.-29.1.2017 sme sa zúčastnili najvýznamnejšieho slovenského veľtrhu ITF Slovakiatour 2017 v Bratislave. Spolu s členskými oblastnými organizáciami sme návštevníkov oboznámili so širokou ponukou produktov cestovného ruchu, od lyžiarskych stredísk, cyklo a bežkotrás, kúpeľov a akvaparkov, cez historické pamiatky, nádhernú prírodu, až po tradičnú gastronómiu. Náš stánok, ktorý sa niesol v duchu „Tradičné netradične“ navštívilo okrem širokej verejnosti aj viacero novinárov, televízií, partnerov a iných vážených hostí. Svojou návštevou nás poctil aj mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike Alexey Leonidovič Fedotov. Atmosféru z veľtrhu posielame prostredníctvom fotografií a televíznej reportáže.

[:hu]V dňoch 26.-29.1.2017 sme sa zúčastnili najvýznamnejšieho slovenského veľtrhu ITF Slovakiatour 2017 v Bratislave. Spolu s členskými oblastnými organizáciami sme návštevníkov oboznámili so širokou ponukou produktov cestovného ruchu, od lyžiarskych stredísk, cyklo a bežkotrás, kúpeľov a akvaparkov, cez historické pamiatky, nádhernú prírodu, až po tradičnú gastronómiu. Náš stánok, ktorý sa niesol v duchu „Tradičné netradične“ navštívilo okrem širokej verejnosti aj viacero novinárov, televízií, partnerov a iných vážených hostí. Svojou návštevou nás poctil aj mimoriadny a splnomocnený veľvyslanec Ruskej federácie v Slovenskej republike Alexey Leonidovič Fedotov. Atmosféru z veľtrhu posielame prostredníctvom fotografií a televíznej reportáže.